4 mellemstore bundter ramsløg
Lidt olie
Lidt smør
En tør ost (Fx. lagert vesterhavsost)
Lidt citron
Svampepulver (se opskrift herunder)
Urtesalt
Vilde svampe (alternativ kan du bruge champignon)
Kom olie og smør på panden og lad det bruse op. Kom derefter ramsløgne på panden og lad dem stege. Når de har fået lidt farve vend dem og krydder dem efterbehov og smag. Lad dem ligge et minut, tag dem af pande og dryp med citron. Riv osten ud udover og drys det med svampepulver. Nu har du verdens bedste tilbehør til en bøf.
TIP: Du kan også bruge døvnælder eller stornælde - det smager også helt fantastisk.
Det er ikke andet end tørret svampe der er blendet til pulver. Svampene tørres ved ca. 55-60 grader i ovnen til de er helt tørre. Derefter blendes de til et pulver. Det er godt til gryderetter, saucer, bøffer og meget mere.